Om os

BOB-IT er en it- konsulentvirksomhed, der blev oprettet som et kooperativ og socialøkonomisk virksomhed i 2016. Den kooperative selskabsform er valgt på grund af de principper, denne selskabsform indebærer, bl.a. den demokratiske styreform og den sociale bevidsthed.
Idéen til virksomheden opstod i Prosa’s karrierenetværk (Prosa – forbundet af it-professionelle) hvor en gruppe midlertidigt ledige it-folk og selvstændige erhvervsdrivende mødtes for at hjælpe hinanden videre i karrieren.
BOB-IT er et helt nyt konsulenthus med adgang til over 600 konsulenter, grundlagt af IT-konsulenter, for IT-konsulenter.
Udadtil agerer BOB-IT som en almindelig erhvervsmæssig virksomhed på ligefod med andre konsulenthuse i IT-branchen. Vi har en oversigt over vores konsulenter og deres kompetencer, som vi bruger til at danne de teams der bedste match vores kunders behov.

Vi tager et ansvar
Indadtil har BOB-IT en meget stærk social profil som et andelsselskab der hjælper sine andelshavere med beskæftigelse og uddannelse i IT-branchen.
Vores sociale ansvarsfølelse var årsagen til at vi valgte den kooperative styreform (som i Arla og COOP).